Català – Osadia

View this page in English

OSADIA és una singular companyia de teatre formada a Barcelona el 1996 per l’artista internacional Alex Rendon.

Perruquers artístics? Teatre de carrer? Show de perruqueria? Combinació d’art i perruqueria? Escultures capil·lars? OSADIA és tot això i molt més.

La companyia ofereix una original i provocadora exhibició d’art capil·lar que compta amb la participació activa del públic, el qual és seduït per l’aparença teatral dels actors i per la sofisticada i imaginativa posada en escena del show.

La gent s’apropa i queda atrapada davant l’escenari, portada per la curiositat o bé motivada pel desig irrefrenable de participar-hi. Els voluntaris permeten als artistes realitzar lliurement agosarades creacions amb els seus cabells per a delit i admiració dels espectadors. El públic queda ben sorprès pels caràcters transformats que descendeixen de l’escenari, els quals des d’aquest mateix moment esdevenen el centre d’atenció de totes les mirades. I ho continuaran sent durant la resta del dia, provocant l’admiració i esdevenint el focus d’atracció de totes les càmeres. Així, aquestes criatures efímeres garanteixen que el show continuï fins i tot després d’haver finalitzat, tot fent de recordatoris visuals i animats de l’actuació.

Les transformacions d’OSADIA poden succeir-se tant en espais públics com ara places, carrers o festivals populars, com en espais interiors i també en centres comercials i lúdics.

OSADIA ofereix un show captivador i original, que genera seguidors de culte i que es converteix per mèrit propi en un dels espectacles més memorables de qualsevol esdeveniment o festival cultural.

Comments are closed.