PREMSA – Catalan

Fes clic aquí per veure la galeria de premsa.

“A la gent li ha pujat l’art al cap”.
CNN, The Art Club

“OSADIA va atraure una gentada amb la creació dels seus pentinats psicodèlics…”
THE TIMES

“ …van ser uns dels favorits de la multitud. Creen de manera fantàstica pentinats rars, tot fent ús d’una gran varietat de materials i esprais de colors”.
BBC

“..són increïblement creatius i ràpids (…). Tots els perruquers haurien d’anar a veure’ls: són veritablement bons”
THE SCOTSMAN

“Per a aquells prou valents que seguin a la cadira de perruquer, el duet artístic crearà estranyes criatures capil·lars, amb originals i innovadors conceptes de perruqueria. Els menys agosarats poden admirar tranquil·lament com prenen forma les frenètiques creacions davant dels seus propis ulls”
CITY OF SYDNEY TIMES.

“…cometo la temeritat de sumar-me als tafaners que observen al·lucinats la performance perruquera d’Osadia”
Mercedes Abad, EL PAIS

“Perplexitat i encís (…). La “gosadia” d’una peculiar perruqueria que treballa en viu i en directe”
Santiago Fondevila, LA VANGUARDIA

“El repertori d’Osadia inclou tant la representació como l’art visual. El show es desenvolupa en un escenari amb dues cadires de perruquer i miralls. Els escultors capil·lars afalaguen el públic amb els seus maquillatges, disfresses i complements capil·lars d’una manera teatral”
THE DOMINION WELLINGTON, Nova Zelanda

“Enormes multituds romangueren embadalides per veure el grup artístic de carrer Osadia, de Barcelona, que va mostrar la seva meravellosa habilitat amb els pentinats”.
BRIGHTON & HOVE LEADER, Anglaterra

“Els artistes d’Osadia ens mostren en una representació d’alt nivell, com l’art capil·lar és una altra forma d’experiència”
THE SYDNEY HERALD MORNING

“El trepidant espectacle anomenat Osadia convida el públic voluntari a prendre seient en les seves cadires de perruquer i el transforma en obres d’art errants”
WENTWORTH COURIER, Austràlia

“…eleven l’art de la perruqueria al seu màxim exponent i transformen qualsevol en la més bella i transgressora criatura”
GUIA DEL OCIO BARCELONA

“M’encanta (el meu cabell), és com un jardí. Ara mateix vaig a que el vegi tota la gent per l’Opera House. Tothom estarà interessat en mi (…). L’objectiu és oferir al públic un somriure i desafiar les seves nocions del tradicional “tallar i tenyir”
THE AUSTRALIAN

“Osadia troba voluntaris per seure a les cadires de perruquer que permeten als artistes crear  imaginatives, audaces i originals escultures capil·lars (…). Els menys agosarats es deixen enlluernar amb l’observació de les transformacions. La representació prossegueix molt més enllà després que els artistes hagin finalitzat la seva tasca, ja que nombroses creacions capil·lars es passegen entre el públic expectant, tot exercint d’autèntics evocadors de l’espectacle”
3-D WORLD, Austràlia

Comments are closed.